Květový pastovaný med
- má světlou barvu a příjemnou krémovou konzistenci
- lehce se roztírá a neteče z pečiva
- má jemnou chuť a stejnou kvalitu jako tekutý med
- není do něj přidávána žádná přísada
- oceňují jej především maminky s dětmi
Jak pastovaný med vzniká?
Včelí med obsahuje glukózu a fruktózu, které časem krystalizují a tvoří pevné krystaly.
A právě procesem pastování, se krystalky postupně rozbíjí na mnohem jemnější krystaly, než u běžně krystalizovaného medu.
Tekutý med, tak jak jej znáte, se nalije do pastovací nádoby (zařízení), my ji říkáme pastovačka.
V pastovačce se pak dlouhým a šetrným promícháváním umíchá do krémově hladké konzistence.
Složení:
pouze květový pastovaný med, bez přísad
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář

.png?6629697b)
1.png?66296b93)
_-_kopie.png?66296c54)
2.png?66296d3d)